FaR® ledare

Certifierad av


{title}

Kalender

Här hittar du olika temadagar och specialkurser med mera


Mars 2018

Onsdag 14 - Hjärtchakrameditation och gongbad

Tid: 18-20


Välkommen till en favorit i repris - en balanserande hjärtmeditation!

Följ med oss i en stående hjärtchakrameditation med rörelser till vacker musik och en kortare vila (50 min), samt ett gongbad till avslut - vilken present till dig själv och din egen kropp!

Vi har lärt oss att det är viktigt att skapa utrymme för rörelse, så kom och ta ut svängarna, men långsamt och inkännande i ditt hjärta.

Ett gongbad har faktiskt ingenting med vatten att göra, även om det låter så - det är ett renande bad för ditt energisystem!

Gong har spelats i tusentals år, då det är ett av våra äldsta instrument som använts för att med sina kraftfulla vibrationer fördjupa den mänskliga medvetenheten. Den öppnar upp och stimulerar energier att cirkulera.

Du ligger alltså ner, djupt avslappnad, på en yogamatta och låter gongens läkande ljud och vibrationer skölja över dig och ditt energisystem – det är en ”latmans-yoga” som rensar sinnet från snurrande och ältande tankar!

Du kan på så sätt stärka din självkänsla, ditt förhållningssätt till livet och hela din livsenergi!

Kvällen startar med ett förberedande yogapass och sedan ett gongbad, en kopp värmande te ingår.

Sista anmälningsdag: fredag 9/3 (begränsat antal platser, först till kvarn...)

Anmälningsavgift: betala in 100 kr på BG 5720-2608 eller kontant till oss senast fredag 9/3 för att boka en plats, denna avgift betalas inte tillbaka om du uteblir. Uppge ditt namn.

Datum: onsdag 14/3
Tid: kl 18-20
Din investering i dig själv: värdefull tid och 200 kronor kontant (totalt 300 kr)

Lärare: Catarina och Linda

Anmäl dig via mejladress eller telefonnummer längst ner på sidan och kom ihåg att tydligt uppge vilken aktivitet du vill delta i, för att säkra en plats.

Varmt välkommen!