FaR® ledare

Certifierad av


{title}

Kalender

Här hittar du olika temadagar och specialkurser med mera


November 2017

Onsdag 15 - Hjärtchakrameditation och gongbad

Tid: 18-20


Välkommen till en favorit i repris - en balanserande hjärtmeditation!

Följ med oss i en stående hjärtchakrameditation med rörelser till vacker musik och en kortare vila (50 min), samt ett gongbad till avslut - vilken present till dig själv och din egen kropp!

Vi har lärt oss att det är viktigt att skapa utrymme för rörelse, så kom och ta ut svängarna, men långsamt och inkännande i ditt hjärta.

Ett gongbad har faktiskt ingenting med vatten att göra, även om det låter så - det är ett renande bad för ditt energisystem!

Gong har spelats i tusentals år, då det är ett av våra äldsta instrument som använts för att med sina kraftfulla vibrationer fördjupa den mänskliga medvetenheten. Den öppnar upp och stimulerar energier att cirkulera.

Du ligger alltså ner, djupt avslappnad, på en yogamatta och låter gongens läkande ljud och vibrationer skölja över dig och ditt energisystem – det är en ”latmans-yoga” som rensar sinnet från snurrande och ältande tankar!

Du kan på så sätt stärka din självkänsla, ditt förhållningssätt till livet och hela din livsenergi!

Kvällen startar med ett förberedande yogapass och sedan ett gongbad, en kopp värmande te ingår.

Sista anmälningsdag: fredag 10/11 (begränsat antal platser, först till kvarn...)

Anmälningsavgift: betala in 100 kr på BG 5720-2608 eller kontant till oss senast fredag 10/11 för att boka en plats, denna avgift betalas inte tillbaka om du uteblir. Uppge ditt namn.

Datum: onsdag 15/11
Tid: kl 18-20
Din investering i dig själv: värdefull tid och 200 kronor kontant (totalt 300 kr)

Lärare: Catarina och Linda

Anmäl dig via mejladress eller telefonnummer längst ner på sidan och kom ihåg att tydligt uppge vilken aktivitet du vill delta i, för att säkra en plats.

Varmt välkommen!


December 2017

Torsdag 14 - En kväll i stillhet inför jul (med gongbad)

Tid: kl 18-20


Yoga, gongbad och meditation inför julen med Catarina och Linda.

Sällan är vi så fullständigt uppe i varv som när stressen inför jul ökar. Det ska bakas, lagas mat, städas, köpas julklappar och bjudas in folk för att ha trevligt - som aldrig förr. Känner du dig balanserad just då, när att-göra-listan växer? Kanske inte riktigt, va...?

Logga ut från alla prestationer en liten stund och unna dig att umgås med dig själv, där du kan samla dig och stilla tankarna. Det är inte en egoistisk handling - tvärtom.

För att lättare orka med allt runtomkring är det viktigast att du orkar med dig själv. Om du dessutom trivs i ditt eget sällskap och vet att du gör ditt bästa även när du inte sliter ut dig, då har du kommit långt!

Torsdag den 14 december erbjuder vi en kväll i stillhet inför jul - med yoga, gongbad och meditation.

Vi bjuder på kopp yogiskt kryddte i pausen mellan yogapass och meditation. Passa på att ladda batterierna och stanna i dig själv en stund - det är du verkligen värd!

Sista anmälningsdag: fredag 8/12 (begränsat antal platser, så först till kvarn...)

Anmälningsavgift: betala in 100 kr på BG 5720-2608 eller kontant till oss senast fredag 8/12 för att boka en plats, denna avgift betalas inte tillbaka om du uteblir. Uppge ditt namn.

Datum: torsdag 14/12
Tid: kl 18-20
Din investering i dig själv: värdefull tid och 200 kr kontant (totalt 300 kr)

Lärare: Catarina och Linda

Anmäl dig via mejladress eller telefonnummer längst ner på sidan och kom ihåg att tydligt uppge vilken aktivitet du vill delta i, för att säkra en plats.

Välkommen!